Pagina nu a fost găsită.

Poți căuta din nou după cuvinte cheie în câmpul de mai jos sau accesând una din paginile afișate.

Acasă

Întoarce-te la pagina de start ARCHIBUS Cloud şi fă cunoştinţă cu cel mai nou sitem de Facility Management.

Noutăţi

Citeşte cele mai recente articole publicate de specialişti ARCHIBUS Solution Center - România.

Contact

Află cum poţi intra în legătura cu un specialist ARCHIBUS Cloud sau trimite-ne mesajul tău folosind una dintre metodele de contact.

Ai întrebări?

Ți-am pregătit răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre ARCHIBUS Cloud.

1. Ce este Archibus Cloud?

ARCHIBUS Cloud este o interfață software pentru soluțiile Archibus cu ajutorul căreia clienții își pot accesa cu ușurință și gestiona datele cu un simplu acces la internet.

Incepe cu ARCHIBUS Foundations care include:

 

 • Pagina de pornire Foundations
 • System administration
 • Modulul managementul spațiului
 • Service console
 • Managementul echipamentelor
 • Interfață pentru wokplace
 • Rapoarte pentru servicii de mentenanță
 • Extensia  Smart Client Extension pentru AutoCAD & Revit și on-line help

 

Sunt disponibile de asemenea o serie de soluții de tip add-on care pot fi anexate la ARCHIBUS Foundations. Acestea includ:

 • Modulul de Space Management:
 • Modulul Serraview pentru Optimizarea spațiului:
 • Modulul pentru Managementul Mentenanței
 • Modulul pentru Managementul Activelor 
 • Modulul de Rezervări 

2. Unde este găzduit ARCHIBUS Cloud?

ARCHIBUS Cloud este găzduit de Partenerii data center din întreaga lume. Clienții își pot alege una din cele 5 regiuni: Australia, Canada, Europa, Singapore și USA.

3. Cum este găzduit ARCHIBUS Cloud?

ARCHIBUS are o echipă dedicată care monitorizează, menține și gestionează toate soluțiile de tip Cloud în conformitate cu contractele semnate și politica de securitate a informațiilor.

4. Cum este ARCHIBUS Cloud How is ARCHIBUS Cloud Supported?

Clienții pot alege să achiziționeze Nivelul 1 de suport de la ARCHIBUS Solution Center  – România, partener certificat Business Cloud ARCHIBUS. Nivelul 2 (Suport tehnic) și 3 (Fixarea bug-urilor) vor fi asigurate de ARCHIBUS.

5. Cum este securizat Archibus Cloud?

Archibus-Serraview se angajează să protejeze datele clienților. De fapt, ARCHIBUS are un manager dedicat pentru securitatea informațiilor și confidențialitate, care menține programul de securitate a informațiilor.

La bazele acestui program sunt infomațiile privind securitatea (Information Security Policy) care sunt adaptate la

ISO 27001 și cuprinde: politici operaționale, dezvoltarea în siguranță a soluțiilor software, securitatea activităților de HR, managementul activelor, clasificarea și gestionarea informațiilor, acces control, operațiuni interne & livrarea în siguranță a soluțiilor, managementul incidentelor, continuitatea business-ului,  restabilirea după dezastru, securitatea rețelelor, penetration testing and physical și securitatea mediului.

Programul privind securitatea informațiilor dezvoltat de Seraview găzduieșe soluții software de management al spațiilor pentru cei mai mari clienți din întrega lume din domeniile comercial și administrație publică.

6. Respectă ARCHIBUS Cloud politica de GDPR și EU-US Privacy Shield?

Da. Archibus-Serraview se angajează să respecte confidențialitatea clienților. Respectarea confidențialității este gestionată de către Managerul nostru de Securitate și Confidențialitate. TRUSTe oferă o verificare anuală a conformității noastre cu  cerințele privind UE-SUA. Privacy Shield și Elveția-SUA Privacy Shield.

7. Clienții ARCHIBUS Cloud vor folosi aceeași baza de date cu alți clienți?

Nu. Fiecare client ARCHIBUS Cloud va avea propria baza de date, ceea ce înseamnă că baza de date a unui client nu va putea fi niciodată folosită de un alt client. Acest lucru oferă un nivel mai mare de securitate în comparație cu sistemele cu mai mulți utilizatori.

8. În ce limbă este disponibil ARCHIBUS Cloud?

Soluția ARCHBIUS Cloud este disponibilă în Engleză, Germană, Franceză, Italiană, Spaniolă și Chineză. Cu excepția Modulelor Serraview pentru Planificarea Spațiilor și Serraview pentru Optimizarea Spațiului care sunt disponibile doar în Engleză. Serraview pentru Planificarea Spațiilor și Serraview pentru Optimizarea Spațiului sunt programate să fie disponibile în alte limbi începând cu primul trimestru în 2020.

Rămâi la curent cu noutăţile

Am compilat perspectivele unice din partea rețelei noastre locale și globale de experți, pentru a îți oferi cele mai noi informații despre modul în care companiile utilizează Archibus pentru a găsi soluții la problemele de afaceri.
Cinci tehnologii inteligente care, aplicate corect, pot produce profituri mari pentru companii.

Ce este un spațiu de muncă inteligent? Iată cinci tehnologii și cum, aplicate corect, pot produce profituri mari pentru companii.

Citește mai mult
“Nu te teme că s-ar putea să nu funcționeze” – De ce contează datele când îți valorifici la maximum spațiul tău.

Workplace Innovator, Episonul 220,
cu Marc Weigum de la Unified Purpose și Brad Golden de la VergeSense

Citește mai mult

Descoperă o soluție ușor de implementat, de modificat în funcție de cerințele locației și care oferă un ROI rapid și cuantificabil.

PROGRAMEAZĂ UN DEMO
Learn more about Ekko’s unique features.