Despre noi

Suntem liderul de piațã în România pentru Sisteme Integrate de Management al Spațiilor de lucru. Află mai multe despre noi și despre instrumentele pe care ți le putem pune la dispoziție pentru a îți atinge obiectivele strategice.

Profil

Fondată in 2007, ARCHIBUS Solution Center - Romania este lider de piață în România în sistemele integrate de management al spațiului. În prezent, compania este responsabilă de Business Development și suport Archibus pentru România și intreaga zonă, incluzând: Turcia, Bulgaria, Croația, Austria, Ungaria, Moldova, Slovenia, Macedonia, Kosovo, Bosnia și Herzegovina, Grecia.

Competențe

Echipa noastră a dobândit competențe de primă clasă prin instruiri profesionale și prin experiența câștigată din implementarea unor proiecte complexe în România și Europa. Experiența noastrp profesionalp este confirmatã de multiplele certificãri Archibus pe care le-am obþinut.

Consultanții noștri sunt certificați în mai multe tehnologii, cum ar fi PMP, Java, ISTQB, AutoCAD și Revit, BPMN, fiind în măsură să ofere cunoștințe de specialitate clienților noștri.

Din punctul de vedere al domeniului Managementul proprietății și al facilităților, consultanții români sunt certificați de IFMA, pentru specialiștii în managementul facilităților, de TUV-ROFMA, pentru specialiștii în managementul imobiliar, și urmeazã studii de masterat în managementul imobiliar și al facilităților la Universitatea Sheffield.

Clienți

Clienții noștri își desfășoară activitatea în domenii cheie, gestionând un volum impresionant de date (mai mult de 14.000 de clădiri, peste 3.000.000 de metri pătrați reprezentând spații de lucru, sute de comenzi de produse sau de servicii anual). Chiar dacă aparțin unor domenii atât de diferite, clienții noștri au în comun capacitatea, oferită de soluțiile Archibus, de a-și gestiona într-un mod mai eficient activele, de a accelera procesele și de a susline obiectivele strategice ale propriilor companii.

Implicare

ARCHIBUS Solution Center – Romania este un membru important al comunitãții românești de Real Estate și Facility Management, membru ROFMA — Asociația Română de Workplace și Facility Management, membru ANIS — Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii din România, fost vicepreședinte al ROGBC — Consiliul român pentru clãdiri verzi și membru al ICSC (International Council of Shopping Centres).

Ia legătura cu noi!

Îți stăm la dispoziție cu informații cu privire la activitatea noastră, serviciile și produsele Archibus comercializate în România, răspunsuri la solicitări și comentarii.
CONTACTEAZĂ-NE