Îmbunătățește procesul de recuperare a costurilor de facturare și de urmărire a creanțelor pentru a reduce cheltuielile administrative.

Creșterea eficienței și reducerea erorilor în cadrul activităților de facturare retroactivă)și a proceselor de facturare sau recuperare a creanțelor este esențială pentru reducerea costurilor privind administrarea proprietăților. Acum, ambele obiective pot fi îndeplinite cu ajutorul soluţiei Archibus de facturare retroactivă a costurilor și emitere a facturilor.

Permite administratorilor spațiilor închiriate și managerilor de portofoliu să automatizeze toate funcțiile legate de facturare a proprietăților imobiliare.

Pune la dispoziția utilizatorilor un instrument intuitiv pentru alocarea flexibilă a costurilor către departamentele interne de urmărire a costurilor sau a chiriașilor externi.

Simplifică procesele de facturare retroactivă și de emitere a facturilor utilizând o serie de interfețe intuitive

Îmbunătățește eficiența operațională prin simplificarea procesului de facturare și monitorizarea facturilor sau plăților

Obţine o imagine transparentă a costurilor ce permite îmbunătățirea procesului de decizie privind portofoliul

Discută cu un specialist Archibus şi află cum poţi gestiona mai eficient proprietăţile, accelerând procesele și susținând obiectivele strategice ale organizației, utilizând soluţiile pentru Managementul Proprietăţilor!

Solicită o demonstraţie!