Integrează toate datele și oferă o perspectivă corectă asupra tuturor spațiilor închiriate sau libere.

Soluţia Archibus pentru managementul portofoliului permite gestionarea întregulului portofoliu imobilar, utilizând o singură bază de date complexă, cu date exacte, ușor de gestionat și de urmărit.

Analizează corect și eficient datele, atât la nivel individual, cât și la nivelul întregului portofoliu, și urmăreşte proprietățile curente și previzionate, spațiul deținut versus cel închiriat. Analizează costurile aferente proprietăților și performanța acestora pentru o optimizare și o planificare mai eficientă.

Vizualizează și analizează datele utilizând capacitățile de detaliere, tablouri grafice, geolocalizare, diagrame KPI și afișaje personalizate, pentru a lua decizii corecte privind potențialul portofoliului și misiunea organizațională.

Îmbunătățește administrarea activelor prin vizualizarea, urmărirea detaliată și analiza proprietăților din portofoliu

Obţine perspective multiple asupra performanței portofoliului, pentru a-ți permite să iei deciziil rapide, bazate pe date reale

Îmbunătățește analiza RCA (Root Cause Analysis) pentru a îți asigura nivelurile corespunzătoare ale serviciilor

Discută cu un specialist Archibus şi află cum poţi gestiona mai eficient proprietăţile, accelerând procesele și susținând obiectivele strategice ale organizației, utilizând soluţiile pentru Managementul Proprietăţilor!

Solicită o demonstraţie!