Prognozează costurile și simplifică planificarea portofoliului pentru a sprijini cerințele de planificare strategică multilaterală.

Previzionarea corectă a portofoliului de clădiri și terenuri și a costurilor ocupării reprezintă o provocare permanentă în organizațiile dinamice. Motivele sunt multiple: fluctuația, dezvoltarea organică, fuziunile sau preluările și alți factori care creează incertitudini și oportunități deopotrivă. Poate chiar și tu te-ai confruntat cu cel puțin una dintre aceste situații.

Archibus îți oferă informațiile necesare pentru evaluarea condițiilor de bază și previzionarea intuitivă a spațiului. Folosește scenarii alternative pe termen scurt, mediu și lung, astfel încât să ai o perspectivă de ansamblu asupra business-ului.

Foloseşte instrumente care te vor ajuta în luarea hotărârilor de extindere sau reducere a liniilor de afaceri, cât și în și alte activități care au ramificații financiare la nivelul întregii organizaţii din perspectiva portofoliului.

Aliniazează obiectele planului tău strategic de portofoliu multianual cu obiectivele generale ale planului de afaceri

Asigură previzionări uniforme privind spațiul și costurile pentru mai mulți ani, fără a fi necesară folosirea unui instrument CAD

Accesezi informații structurate și sprijin decizional în vederea planificării spațiului la toate nivelurile portofoliului

Discută cu un specialist Archibus şi află cum poţi gestiona mai eficient proprietăţile, accelerând procesele și susținând obiectivele strategice ale organizației, utilizând soluţiile pentru Managementul Proprietăţilor!

Solicită o demonstraţie!