Descoperă un model bazat pe acces în Cloud.

Inovația adusă de integrarea în cloud permite soluției Archibus Cloud să evolueze lateral pe măsură ce nevoile de business se schimbă.

Model de plată

Archibus Cloud funcționează pe bază de abonament anual.

Configurabil

Planul depinde de modulele selectate și de dimensiunile spațiilor care urmează să fie administrate.

Utilizatori

Soluția permite un număr nelimitat de utilizatori.

Flexibil

Cu cât este mai mare spațiul asumat inițial de către client, cu atât va fi mai redus costul unității per suprafață.

0
prima lună.
Soluție multilingvă Soluție multilingvă
Suport standard Suport standard
Monitorizare 24x7 Monitorizare 24x7
Ultimele upgrade-uriUltimele upgrade-uri
ÎNCEPE ACUM!

Ai întrebări?

Ți-am pregătit răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre ARCHIBUS Cloud.

1. Ce este Archibus Cloud?

ARCHIBUS Cloud este o interfață software pentru soluțiile Archibus cu ajutorul căreia clienții își pot accesa cu ușurință și gestiona datele cu un simplu acces la internet.

Incepe cu ARCHIBUS Foundations care include:

 

 • Pagina de pornire Foundations
 • System administration
 • Modulul managementul spațiului
 • Service console
 • Managementul echipamentelor
 • Interfață pentru wokplace
 • Rapoarte pentru servicii de mentenanță
 • Extensia  Smart Client Extension pentru AutoCAD & Revit și on-line help

 

Sunt disponibile de asemenea o serie de soluții de tip add-on care pot fi anexate la ARCHIBUS Foundations. Acestea includ:

 • Modulul de Space Management:
 • Modulul Serraview pentru Optimizarea spațiului:
 • Modulul pentru Managementul Mentenanței
 • Modulul pentru Managementul Activelor 
 • Modulul de Rezervări 

2. Unde este găzduit ARCHIBUS Cloud?

ARCHIBUS Cloud este găzduit de Partenerii data center din întreaga lume. Clienții își pot alege una din cele 5 regiuni: Australia, Canada, Europa, Singapore și USA.

3. Cum este găzduit ARCHIBUS Cloud?

ARCHIBUS are o echipă dedicată care monitorizează, menține și gestionează toate soluțiile de tip Cloud în conformitate cu contractele semnate și politica de securitate a informațiilor.

4. Cum este ARCHIBUS Cloud How is ARCHIBUS Cloud Supported?

Clienții pot alege să achiziționeze Nivelul 1 de suport de la ARCHIBUS Solution Center  – România, partener certificat Business Cloud ARCHIBUS. Nivelul 2 (Suport tehnic) și 3 (Fixarea bug-urilor) vor fi asigurate de ARCHIBUS.

5. Cum este securizat Archibus Cloud?

Archibus-Serraview se angajează să protejeze datele clienților. De fapt, ARCHIBUS are un manager dedicat pentru securitatea informațiilor și confidențialitate, care menține programul de securitate a informațiilor.

La bazele acestui program sunt infomațiile privind securitatea (Information Security Policy) care sunt adaptate la

ISO 27001 și cuprinde: politici operaționale, dezvoltarea în siguranță a soluțiilor software, securitatea activităților de HR, managementul activelor, clasificarea și gestionarea informațiilor, acces control, operațiuni interne & livrarea în siguranță a soluțiilor, managementul incidentelor, continuitatea business-ului,  restabilirea după dezastru, securitatea rețelelor, penetration testing and physical și securitatea mediului.

Programul privind securitatea informațiilor dezvoltat de Seraview găzduieșe soluții software de management al spațiilor pentru cei mai mari clienți din întrega lume din domeniile comercial și administrație publică.

6. Respectă ARCHIBUS Cloud politica de GDPR și EU-US Privacy Shield?

Da. Archibus-Serraview se angajează să respecte confidențialitatea clienților. Respectarea confidențialității este gestionată de către Managerul nostru de Securitate și Confidențialitate. TRUSTe oferă o verificare anuală a conformității noastre cu  cerințele privind UE-SUA. Privacy Shield și Elveția-SUA Privacy Shield.

7. Clienții ARCHIBUS Cloud vor folosi aceeași baza de date cu alți clienți?

Nu. Fiecare client ARCHIBUS Cloud va avea propria baza de date, ceea ce înseamnă că baza de date a unui client nu va putea fi niciodată folosită de un alt client. Acest lucru oferă un nivel mai mare de securitate în comparație cu sistemele cu mai mulți utilizatori.

8. În ce limbă este disponibil ARCHIBUS Cloud?

Soluția ARCHBIUS Cloud este disponibilă în Engleză, Germană, Franceză, Italiană, Spaniolă și Chineză. Cu excepția Modulelor Serraview pentru Planificarea Spațiilor și Serraview pentru Optimizarea Spațiului care sunt disponibile doar în Engleză. Serraview pentru Planificarea Spațiilor și Serraview pentru Optimizarea Spațiului sunt programate să fie disponibile în alte limbi începând cu primul trimestru în 2020.

Suntem diferiți! De aceea am schimbat complet perspectiva în industria IWMS.

În timp ce majoritatea soluțiilor Saas IWMS se concentrează pe companii de dimensiuni mici și se plafonează inevitabil, Archibus Cloud se diferențiază prin capacitatea de a se se adapta și evolua pe măsură ce strategia de workplace se concretizează.

SOLICITĂ UN DEMO